homeopaat zoeken

Betrouwbaarheid homeopathie

Doktor met kindHomeopathie is een alternatief voor en aanvulling op de reguliere geneeskunde. Soms is het lastig de betrouwbaarheid van een homeopaat vast te stellen. En natuurlijk wilt u dat uw klachten verholpen worden. Homeopathievergelijker.nl kiest ervoor alleen verwijzingen naar erkende artsen voor homeopathie op te nemen. Dit vanwege het enorme aanbod aan homeopaten. Wij willen op deze manier een kwalitatief goed aanbod geven.

Artsenvereniging VHAN

Deze artsen voor homeopathie zijn aangesloten bij de Artsenvereniging Voor Homeopathie Nederland (VHAN). Deze vereniging staat voor homeopathische geneeskunde die uitgeoefend wordt door artsen en geïntegreerd is in de algemene gezondheidszorg. De VHAN stelt voorwaarden aan het kwaliteitsniveau van haar leden en stimuleert de wetenschappelijke ontwikkeling van de homeopathie. Zie www.vhan.nl voor meer informatie.

Ervaringen delen

Homeopathievergelijker.nl wil niet alleen een gedegen, onafhankelijk aanbod van homeopaten geven. Minstens zo belangrijk is het dat u ervaringen van andere mensen kunt lezen. Zo krijgt u een beeld van goed beoordeelde homeopaten, die bijvoorbeeld veel over uw klacht weten. Elkaar helpen bij het verkennen van de homeopathie staat voorop. En uiteraard kunt u ook uw ervaring op de site achter laten. Meer over ervaringen delen.

 

Vind een homeopaat