homeopaat zoeken

Over deze site

Meer transparantie in de wereld van de homeopathie creëren. Dat is het doel van Homeopathievergelijker.nl. Op deze website vindt u alle informatie over homeopathische behandelingen, -middelen, klachten, vergoedingen en natuurlijk over homeopaten zelf.

Erkende artsen

Homeopathievergelijker.nl biedt bezoekers van de website de mogelijkheid om homeopaten te beoordelen en om reacties en ervaringen van andere patiënten te lezen. Wij hebben er bewust voor gekozen om alleen specialisten op te nemen in ons overzicht die zijn aangesloten bij de Artsenvereniging Voor Homeopathie Nederland (VHAN) en de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH)  . Zo weten wij én u zeker dat het kwaliteitsniveau van de genoemde homeopaten goed is.

Duidelijk en gebruiksvriendelijk

Wij doen er alles aan om Homeopathievergelijker.nl zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Uiteraard blijven wij de website aanvullen met informatie en is het onze bedoeling om de modules uit te breiden met andere producten. Mocht u vragen of tips hebben, dan horen wij dit graag. Datzelfde geldt voor uw klachten.