homeopaat zoeken

Amersfoort homeopaat

Amersfoort is tweede grootste gemeente van de provincie Utrecht. Bent u op zoek naar een geschikte homeopaat in Amersfoort? Wij vergemakkelijken uw zoektocht naar een erkende homeopaat in Amersfoort.

Keuze homeopaat Amersfoort

U hoeft niet meer uitgebreid te zoeken naar erkende homeopaten in Amersfoort. Dit hebben wij al voor u gedaan. Hier vindt u een overzicht van gekwalificeerde homeopaten in Amersfoort. Wij hebben daarnaast ook de kosten van een consult, de locatie, wachttijden en ervaringen van cliënten voor u op een rijtje gezet.

School voor Homeopathie Amersfoort

Naast het aanbod van homeopaten in Amersfoort, willen wij u ook graag op de hoogte brengen van interessante feiten op het gebied van homeopathie in Amersfoort. Wist u bijvoorbeeld dat u hier de opleiding voor Klassieke Homeopathie kunt volgen aan de School voor Homeopathie? Deze studie duurt ongeveer 6 jaar en is erg intensief. De studenten leren hier niet alleen de mogelijkheden, maar ook de grenzen van homeopathie.

NOAG

De Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers (NOAG) vindt u ook in Amersfoort. Het NOAG is een stichting voor natuurgeneeskundige beroepstherapeuten en heeft als doel om patiënten te informeren over alternatieve geneeswijzen.

AVIG

Daarnaast is de Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde gevestigd in Amersfoort. De vereniging komt voort uit de VHAN, ABNG -2000, ABB en NVBR en is sinds januari 2012 operationeel. VHAN, de Artsenvereniging voor homeopathie, is aangesloten bij de Stichting Klachtrecht AAG (SKA). Deze onafhankelijke stichting heeft samen met de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) een klachtencommissie samengesteld. Hier kunt u terecht als u klachten heeft over uw homeopathisch arts. Het VHAN kan u bemiddeling bieden. 

Vereniging van Natuurkundige Therapeuten

Ook de Vereniging van Natuurkundige Therapeuten is gevestigd in Amersfoort. Deze therapeuten die bij deze beroepsvereniging zijn aangesloten, leven en handelen vanuit het vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. De VNT ondersteunt therapeuten hierbij en is een kwaliteitskeurmerk voor cliënten en zorgverzekeraars.

Homeopathische middelen Amersfoort

In Amersfoort is een groot aanbod van homeopathische middelen te vinden. Wij raden u aan om bij twijfel over een middel altijd een deskundig homeopaat in te schakelen. Kijk naar het aanbod van homeopathische middelen in een winkel in uw buurt, of zoek hier een middel.