homeopaat zoeken

Amsterdam homeopaat

Dat Amsterdam als onze hoofdstad een prominente plek verdient op onze site is natuurlijk logisch. Met al haar verschillende wijken is Amsterdam een stad waar een grote diversiteit is als het gaat om homeopathie. Wij selecteerden de homeopaten die als erkend homeopathisch arts geregistreerd staan.

Keuze homeopaat Amsterdam

Amsterdam heeft een ruim aanbod aan homeopaten. In ons bestand zijn momenteel 21 homeopaten uit Amsterdam opgenomen. Zoekt u een geschikte homeopaat in Amsterdam? Kijk dan welke homeopaat bij u in de buurt werkt. Vergelijk de locatie, consultprijs, score én wachttijd van de homeopaten in Amsterdam. Direct homeopaat Amsterdam zoeken.

Koninklijke Vereniging Homeopathie in Amsterdam

Naast het aanbod van homeopaten in Amsterdam, willen wij u ook graag op de hoogte brengen van interessante feiten op het gebied van homeopathie in Amsterdam. Wist u bijvoorbeeld dat de Koninklijke Vereniging van Homeopathie (KVHN) in onze hoofdstad gevestigd is? De vereniging is in 1886 officieel erkend door koning Willem III en mag sinds 1986 het predicaat ‘Koninklijk’ dragen.

Onbevooroordeelde informatie

De KVHN is een onafhankelijke consumentenbelangenorganisatie die onbevooroordeeld informatie verstrekt aan zowel particulieren als aan professionals. Daarnaast heeft de vereniging samen met artsen en klassiek homeopaten een kwaliteitsstatement. Dit statement heeft als doel dat de patiënt de vrijheid heeft om te kiezen voor reguliere of complementaire zorg of een combinatie van beide. Daarnaast zijn er punten in opgenomen waaraan een homeopaat zich moet houden. Uiteraard staat de gezondheid van de patiënt hierbij altijd voorop.

Homeopathische middelen Amsterdam

Ook in Amsterdam is een groot aanbod van homeopathische middelen te vinden. Wij raden u aan om bij twijfel over een middel altijd een deskundig homeopaat in te schakelen. Kijk naar het aanbod van homeopathische middelen in een winkel in uw buurt, of zoek hier een middel.