homeopaat zoeken

Eindhoven homeopaat

De gemeente Eindhoven telt ruim 200.000 inwoners en is hiermee de vijfde grootste gemeente van Nederland. Graag helpen wij u bij uw zoektocht naar een gekwalificeerde homeopaat in Eindhoven. Daarom hebben wij een overzicht voor u gemaakt van erkende homeopaten in Eindhoven.

Keuze homeopaat Eindhoven

Om voor u de zoektocht naar een geschikte homeopaat in Eindhoven makkelijker te maken, hebben wij een bestand samengesteld. Hier vindt u informatie over de tarieven, de locatie, eventuele wachttijden en ervaringen van cliënten. 

Academie voor Natuurgeneeskunde Eindhoven

Naast het aanbod van homeopaten in Eindhoven, willen wij u ook graag op de hoogte brengen van interessante feiten op het gebied van homeopathie in Eindhoven. Wist u bijvoorbeeld dat hier de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland gevestigd is? Het instituut verzorgt sinds 1982 opleidingen in de additieve gezondheidszorg zoals klassieke homeopathie.

Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie

Ook het opleidingscentrum voor de klassieke homeopathie (OCKH) bevindt zich in Eindhoven. Het OCKH biedt zowel voltijd- als deeltijdopleidingen aan. Homeopaat worden is niet gemakkelijk: de opleiding is erg intensief en duurt ongeveer 4 jaar. Hier staan kwaliteit en kennis van de homeopathische geneeswijze centraal. Naast theoretische kennis worden de homeopaten in spé voorbereid op de praktijk door casuïstiek en stage.

Tinus Smits

Eén van de meest bekende homeopaten van Nederland was Tinus Smits uit Eindhoven. Smits ontwikkelde de CEASE Therapie en de Inspiring Homeopathy en was internationaal docent homeopathie.

Homeopathische middelen Eindhoven

Ook in Eindhoven is een groot aanbod van homeopathische middelen te vinden. Wij raden u aan om bij twijfel over een middel altijd een deskundig homeopaat in te schakelen. Kijk naar het aanbod van homeopathische middelen in een winkel in uw buurt, of zoek hier een middel.