homeopaat zoeken

Nijmegen homeopaat

De Hanzestad Nijmegen ligt in de provincie Gelderland.  Bent u op zoek naar een erkende homeopaat in Nijmegen? Er zijn veel verschillende homeopaten in Nijmegen. Maar welke homeopaat past het beste bij u? Graag helpen wij u met het zoeken van een deskundig homeopaat in Nijmegen.

Keuze homeopaat Nijmegen

Een gekwalificeerde homeopaat in Nijmegen kunt u vinden in het overzicht dat wij voor u hebben samengesteld. In dit overzicht vindt u naast de kosten voor een consult, de locatie en eventuele wachttijden ook ervaringen van cliënten. Ga direct op zoek naar een deskundig homeopaat in Nijmegen.

Hypericon centrum integratieve geneeskunde

Naast het aanbod van homeopaten in Nijmegen, willen wij u ook graag op de hoogte brengen van interessante feiten op het gebied van homeopathie in Nijmegen. Zo is hier het Hypericon centrum integratieve geneeskunde hier gevestigd. Dit is een eerstelijns gezondheidscentrum waar een team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtisten, verpleegkundigen, kunstzinnige therapeuten en een euritmie therapeuten samenwerken. Hun doel?  Hoge kwaliteit van gezondheidszorg aanbieden. En daarbij wordt ook gebruik gemaakt van aanvullende gezondheidszorg zoals homeopathie.

SARVATA Centrum voor Gezondheid en Welzijn

Ook SARVATA is gevestigd in Nijmegen. Dit is een centrum voor gezondheid en welzijn waar therapeuten, artsen en docenten met elkaar samenwerken. Zij slaan samen een brug tussen de reguliere en alternatieve therapie.

Homeopathische middelen Nijmegen

In Nijmegen is een groot aanbod van homeopathische middelen te vinden. Wij raden u aan om bij twijfel over een middel altijd een deskundig homeopaat in te schakelen. Kijk naar het aanbod van homeopathische middelen in een winkel in uw buurt, of zoek hier een middel.