homeopaat zoeken

Tilburg homeopaat

Tilburg is de zesde gemeente van Nederland. Als u op zoek gaat naar een homeopaat in Tilburg komt u veel praktijken tegen. Maar welke homeopaat is erkend en past het beste bij u? Wij helpen u graag met het zoeken van een deskundig homeopaat in Tilburg.

Keuze homeopaat Tilburg

Snel en gemakkelijk een gekwalificeerd homeopaat vinden in Tilburg: dat kunt u met ons overzicht. Naast de locatie, kosten van een consult en eventuele wachttijden vindt u hier ook de ervaringen van cliënten. Ga direct op zoek naar een deskundig homeopaat in Tilburg.

Artsenpraktijk Integrale Geneeskunde Brabant

Naast het aanbod van homeopaten in Tilburg, willen wij u ook graag op de hoogte brengen van interessante feiten op het gebied van homeopathie in Tilburg. In deze stad vindt u bijvoorbeeld de Artsenpraktijk Integrale Geneeskunde Brabant (AIGB). Deze praktijk is gespecialiseerd in chronische klachten en aandoeningen. Medische expertise, biofysische geneeskunde en homeopathie worden toegepast bij de behandeling van patiënten.

Huisartsen met kennis van homeopathie werken goedkoper

Uit een onderzoek van de Tilburgse hoogleraar Gezondheidseconomie Peter Kooreman en de Leidse lector Erik Baars blijkt dat huisartsen die geschoold zijn in complementaire geneeswijzen zoals antroposofie, homeopathie of acupunctuur goedkoper werken dan hun collega’s. Het blijkt dat de zorgkosten dan dalen met ongeveer 15 procent. De onderzoekers geven aan dat de oorzaak door ander gedrag van patiënt en arts worden veroorzaakt. Door het uitgangspunt van het zelf herstellend vermogen van de patiënt worden er minder snel dure reguliere medicijnen voorgeschreven, zijn er minder tests en worden er minder operaties uitgevoerd. Dit betekent niet dat de patiënt minder zorg krijgt. De patiënt heeft juist een hogere levensverwachting dan een patiënt van een reguliere huisarts.

Homeopathische middelen Tilburg

Ook in Tilburg is een groot aanbod van homeopathische middelen te vinden. Wij raden u aan om bij twijfel over een middel altijd een deskundig homeopaat in te schakelen. Kijk naar het aanbod van homeopathische middelen in een winkel in uw buurt, of zoek hier een middel.