homeopaat zoeken

Utrecht homeopaat

Utrecht behoort tot één van de vier grootste steden van Nederland en mag daarom niet ontbreken in de zoektocht naar de juiste homeopaat. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van erkende homeopaten in Utrecht.

Keuze homeopaat Utrecht

Homeopathievergelijker.nl heeft voor u  een overzicht samengesteld van erkende homeopathische artsen in Utrecht. In dit overzicht vindt u onder andere de tarieven per consult, de locatie, wachttijd en de ervaringen van cliënten die u voor gingen. Direct op zoek naar een homeopaat in Utrecht.

Homeopatisch Artsencentrum Utrecht

Naast het aanbod van homeopaten in Utrecht, willen wij u ook graag op de hoogte brengen van interessante feiten op het gebied van homeopathie in Utrecht. Het Homeopatisch Artsencentrum Utrecht, een polikliniek voor homeopathie, is dan ook zeker het melden waard. Het uitgangspunt van dit centrum is dat alle klachten bestreden worden met homeopathische middelen. In 1987 is het centrum opgericht door drie artsen. Tegenwoordig wordt het centrum gerund door acht homeopaten.

Deeltijdopleiding CAM Utrecht

In Utrecht kan ook de deeltijdopleiding Complementary and Alternative Medicine (CAM) gevolgd worden aan de Hogeschool Saxion Next. Studenten krijgen hier na- en bijscholing van medische basisvakken. Dit is niet alleen noodzakelijk om u als patiënt zo goed mogelijk te helpen, maar ook omdat zorgverzekeraars een brede scholing eisen.

Homeopathische middelen Utrecht

Ook in Utrecht is een groot aanbod van homeopathische middelen te vinden. Wij raden u aan om bij twijfel over een middel altijd een deskundig homeopaat in te schakelen. Kijk naar het aanbod van homeopathische middelen in een winkel in uw buurt, of zoek hier een middel.